Home Nieuws Frank Arnesen is erg blij met Jorrit Hendrix, de Feyenoord fans iets...

Frank Arnesen is erg blij met Jorrit Hendrix, de Feyenoord fans iets minder

1343
0

Jorrit Hendrix is sinds vandaag speler van Feyenoord en dat mag verrassend worden genoemd.

Hendrix is alweer bijna 10 jaar Eredivisievoetballer op een seizoen Moskou na. De Limburger debuteerde in 2013 voor PSV in de Eredivisie. Hendrix speelde in zijn carrière tot dusver meer dan vijftig Europese wedstrijden en mag met Feyenoord ook in Europa uitkomen. De ervaring van Hendrix is precies wat Feyenoord kan gebruiken en dus is technsich manager Frank Arnesen erg blij met de komst van de voormalig PSV’er en drievoudig landskampioen.

Frank Arnesen: ‘Na het vertrek van meerdere spelers sinds de zomer en de recente komst van enkele jonge, talentvolle aanwinsten wilden we graag nog een speler aan de selectie toevoegen van wie we weten dat hij direct inzetbaar is en die al heeft aangetoond het niveau aan te kunnen. Met de komst van Jorrit slaan we twee vliegen in een klap. Hij is niet alleen als defensieve middenvelder inzetbaar, maar ook op meerdere posities in de achterhoede,’ vervolgt de technisch directeur, die weet dat na het afketsen van de transfers van Veerman en Bazoer de komst van Hendrix wat minder losmaakt onder de Feyenoord aanhang.

Arnesen staat vierkant achter de komst van de middenvelder met stevige PSV wortels. ‘Stuk voor stuk posities die nog niet voldoende bezet waren. Daarnaast neemt hij door de ruim 200 Eredivisie- en Europese duels die hij achter zijn naam heeft staan ook de gewenste ervaring met zich mee’, aldus Frank Arnesen die wellicht nog geen blik heeft geworpen op sociale media want een groot deel van de Feyenoord supporters kan weinig begrip opbrengen voor de komst van Jorrit Hendrix valt te lezen op verschillende sociale media.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here