Home Nieuws Frank Arnesen: ‘Ik voel me een echte PSV’er’

Frank Arnesen: ‘Ik voel me een echte PSV’er’

75
0

Frank Arnesen is sinds enkele maanden lid van de RvC van PSV en die functie bevalt hem prima. De Deense oud international voetbalde in Nederland ook voor Ajax en draagt die club nog een warm hart toe maar voelt zich toch PSV’er.

Arnesen voetbalde zes jaar (1975-1981) bij Ajax en drie jaar (1985-1988) bij PSV. In gesprek met De PSV Supporter bespreekt hij zijn nieuwe functie voor PSV.  Frank Arnesen was ook nog assistent-trainer en technisch directeur bij PSV. De Deen diende eerder al HSV, Tottenham Hotspur en Chelsea en heeft veel ervaring in allerlei functies. De Deen is een voetbaldier en bewaakt nu de PSV gelederen.

“Ik ben nog altijd supporter. Als PSV wint, win ik mee en als we verliezen, verlies ik ook. Kijk, ik heb de helft van mijn actieve carrière bij Ajax gevoetbald. Ik ben Ajax dankbaar en ik heb veel respect voor de club, maar door de jaren heen ben ik een echte PSV’er geworden”, legt Arnesen uit. “Als PSV tegen Ajax speelde, was ik altijd voor PSV. Waarom? Het is een gevoel. Ik ben al sinds 1985 betrokken bij PSV, in allerlei functies. Ik voel me een echte PSV’er.”


Vorig artikelVideo: Wellbet official Asian betting partner
Volgend artikelVideo: Mark van Bommel met O19 in Leverkusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in