Home Nieuws Frank Arnesen denkt met weemoed terug aan PSV jaren: ‘PSV heeft hulp...

Frank Arnesen denkt met weemoed terug aan PSV jaren: ‘PSV heeft hulp nodig? Dan gaan we het dóén’

10741
0

In Rotterdam is de zomer eigenlijk weer als vanouds en zoals de zomer zich ieder seizoen weet te ontwikkelen.

De club uit Rotterddam-Zuid kan zich nauwelijks bewegen op de transfermarkt en moet het hebben van buitenkansjes en koopjes. Technisch manager Frank Arnesen werkt met alle plezier voor Feyenoord maar zegt zich ook weleens af te vragen waarom het zo moeizaam gaat in Rotterdam. Er is geen euro te besteden en externe investeerders staan bepaald niet te dringen voor de poorten van het stadion.

Ook deze zomer lijkt het weer kommer en kwel te zijn in Rotterdam. Arnesen rekent niet op externe investeerders om deze zomer nog extra inkomende transfers te doen. De technisch directeur van de club merkt dat er bij Feyenoord veel belangen spelen.

Arnesen denkt dan ook met weemoed terug aan zijn jaren in Eindhoven. Bij PSV was er van alles mogelijk als de situatie daarom vroeg. “In elk geval niet voor deze zomerwindow. We hebben er wel over gesproken, maar er is nog niks. Bij PSV gingen ze zitten en was het na een halve dag geregeld: vijftig miljoen euro. Je kunt van alles zeggen over Brabanders, maar daar redeneren ze zo: PSV heeft hulp nodig? Oké, dan gaan we het dóén. En dan kwam er ook nog niks over naar buiten”, aldus Arnesen in gesprek met Voetbal International.

Bij Feyenoord ligt dit echter anders, weet Arnesen. “Ik denk dat het bij Feyenoord wat ingewikkelder ligt. Dat heeft onder meer te maken met de structuur van de club, met al die entiteiten, zoals de rvc, het Stico, de Vrienden van Feyenoord en de directie. Allemaal hebben ze iets te vertellen. Vooropgesteld: het is geweldig dat die Vrienden de club destijds geholpen hebben, maar ik weet niet of het zo makkelijk wéér gebeurt. Ik ga er dan ook van uit dat er voorlopig niks komt. Komt er wél wat, dan is dat geweldig.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here