Home Nieuws Frank Arnesen blikt terug op samenwerking met Harry van Raaij

Frank Arnesen blikt terug op samenwerking met Harry van Raaij

843
0

Harry van Raaij ontving zaterdagmiddag een groots afscheid van duizenden PSV supporters.

Meneer de voorzitter, zo werd Harry van Raaij door veel PSV fans genoemd. Een ieder heeft zo zijn of haar fijne herinneringen aan Harry van Raaij. Dat geldt ook voor de technische directeur van Feyenoord Frank Arnesen.

“Als ik een grote transfer moest doen, dan haalde ik altijd Harry bij het gesprek”, zegt hij tegen de Telegraaf. “Die was echt geweldig in de gesprekken met spelers en zaakwaarnemers. Wist precies de goede snaar te raken en had een groot zakelijk inzicht. Ik weet nog wel dat ik terug kwam uit San Francisco, waar we een meeting hadden met Ronaldo en zijn zaakwaarnemers.

Arnesen verolgt: “Ik zal nooit vergeten hoe Harry reageerde toen ik zei dat het wel een dure speler was met een prijs van 4 à 5 miljoen dollar. Een fors bedrag in die tijd. Harry zei meteen: Dat risico wil ik wel nemen. Een speler van 17 die al bij de Braziliaanse nationale ploeg zit, kan alleen maar meer waard worden. Laten we het maar doen. Hij was heel pragmatisch en heel scherp ook”, aldus Frank Arnesen over de op 84 jarige leeftijd overleden Harry van Raaij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here