Home Nieuws Frank Arnesen bevestigt: Feyenoord wil Jorrit Hendrix naar Rotterdam halen

Frank Arnesen bevestigt: Feyenoord wil Jorrit Hendrix naar Rotterdam halen

219
0

Na 293 wedstrijden voor PSV gespeeld te hebben lijkt Jorrit Hendrix uit Panningen hard op weg om de Feyenoord gelederen te gaan versterken

Feyenoord is druk in de weer om Hendrix naar PSV te halen. Dat bevestigt ook technisch directeur Frank Arnesen tegenover diverse media.

Feyenoord hoopt Jorrit Hendrix inclusief optie tot koop te kunnen gaan huren van Spartak Moskou, zo bevestigt technische man Frank Arnesen zondag tegenover het AD.

Hendrix heeft contactueel nog even te gaan in Moskou want de Limburger ligt daar nog tot medio 2024 vast. Feyenoord hoopt met Hendrix weer meer opties op het middenveld te krijgen. “We hebben voor de positie verdedigend op het middenveld eigenlijk maar één speler die dat kan en dat is Fredrik Aursnes”, aldus Frank Arnesen.

Feyenoord taste mis bij Joey Veerman en Riechedly Bazoer en gaat nu voor Jorrit Hendrix. Frank Arnesen is voorzichtig en houdt nog een slag om de arm wat de komst van Hendrix aangaat. De interesse is wederzijds en de middenvelder uit Limburg lijkt zelf wel geïnteresseerd te zijn in een tijdelijke transfer naar De Kuip.

Hendrix speelde tussen 2013 en 2020 tot 239 wedstrijden voor PSV. In januari 2021 werd Hendrix van Eindhoven naar Spartak Moskou getransfereerd. Hendrix speelde weinig in de Russische hoofdstad. In alle competities wist hij slechts 22 keer in actie te komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here