Home Nieuws Fox analisten complimenteren Mark van Bommel

Fox analisten complimenteren Mark van Bommel

16
0

De heren analisten van Fox Sports waren na afloop van PSV – Emmen louter positief over de teamprestatie van PSV en over de manier waarop Mark van Bommel zijn elftal coacht. 

De analisten vergelijken PSV en Ajax met elkaar en zien verschillen in de aanpak van beide coaches. “Van Bommel heeft het beter op een rijtje dan Ten Hag. Ik weet ook zeker dat Van Bommel niet zo verschrikkelijk zou sollen met Donny van de Beek”, zegt Borst.


Ook Ronald de Boer kan niet om de prestaties van PSV heen. De analist ziet dat PSV het goed voor elkaar heeft. “Hij hoeft niet eens na te denken voordat hij tien namen op het lijstje zet. Ik denk dat het heel belangrijk is dat je elkaar leert kennen. De automatismen zijn er. Dat zie je gewoon terug.”

“Er staat gewoon een solideblok, vooral met Viergever en Schwaab in het centrum. Op het middenveld heb je Pereiro en Rosario. Voor de rest is er wat vrijheid. Er zijn ook veel kwaliteiten met De Jong en opkomende backs. Wie had gedacht dat Angelino zich zou manifesteren bij PSV?”


Facebook Comments