Home Nieuws Forse kritiek voor Patrick van Aanholt: ‘Van Aanholt deed totaal niks’

Forse kritiek voor Patrick van Aanholt: ‘Van Aanholt deed totaal niks’

2070
0

PSV is ongeschonden uit de strijd met SV Spakenburg gekomen en kan zich op gaan maken voor de tweede bekerfinale in een jaar tijd.

Wel wordt er omwille van de incidenten volop teruggeblikt op het bekertreffen. Er is dan ook veel fout gegaan op het complex van Spakenburg. Toch vallen er ook kritische geluiden te horen aan het adres van enkele PSV’ers. Zo is Marciano Vink niet te spreken over het spel van Patrick van Aanholt, die wel wist te scoren. Maar daar is alles wel mee gezegd, vindt ESPN analist Marciano Vink.

‘PSV staat nu in de bekerfinale dus niemand zal zeuren, maar het spel was natuurlijk niet heel best’, is Vink bij ESPN van mening. ‘Op de tribune merk je een bepaalde emotie van trots en teleurstelling. Na de goal zag je dat Spakenburg een bepaald geloof kreeg.’ Vink vindt dat geloof zeker te verklaren en wijst met name naar Patrick van Aanholt. De linksback krijgt niet vaak kritiek te verwerken maar Vink vond de gehuurde verdediger erg matig spelen.

‘PSV speelde gewoon in een veel te laag tempo. Van Aanholt deed totaal niks en was niet aanspeelbaar. Maar in de tweede helft was ik nog niet eens op de tribune, toen hij had gescoord. In de tweede helft was hij wel actiever, maar als jouw ploeggenoten slechte ballen spelen, geef je een ploeg als Spakenburg de tijd om te hergroeperen. Dan maak je het jezelf onnodig moeilijk’, aldus een kritische Marciano Vink.


Vorig artikelGrootse Van Nistelrooij blijft gentleman na schandalige scheldpartijen door fans Spakenburg
Volgend artikelValentijn Driessen wijst naar Joël Drommel bij tegengoal Spakenburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in