Home Nieuws Forse kritiek op Lozano: ‘Hij straalt weinig plezier uit en verzaakt in...

Forse kritiek op Lozano: ‘Hij straalt weinig plezier uit en verzaakt in het teamgebeuren’

34
0

Hirving Lozano krijgt vaak de loftrompet toebedeeld als hij zijn voeten laat spreken. Momenteel heeft de Mexicaan echter weinig meerwaarde voor PSV.

Het komt hem op stevige kritieken te staan. De buitenspeler steekt momenteel zeer zeker niet in zijn beste vorm. De clubwatcher van Voetbal International, Marco Timmer, ziet dat het plezier ontbreekt bij de Mexicaan. Hij begrijpt dat dan ook dat hij zaterdag al na een helft werd gewisseld tegen sc Heerenveen.

“Ik heb geen idee wat er met Lozano aan de hand is. Ik kijk dan even naar lichaamshouding en hij straalt weinig plezier uit op dit moment”, zegt Timmer tegen PSV TV op FOX Sports. “Hij verzaakt in het teamgebeuren, in de teamdiscipline. Het druk zetten, het mee verdedigen en hij is te veel op zoek naar een doelpunt.”

“Maar het is ook een speler die het zo weer om kan draaien”, vervolgt Timmer. “Omdat hij geprikkeld wordt. Van Bommel prikkelt hem nu. Je bent een hoofdtrainer omdat je keuzes moet maken. En soms zijn dat harde keuzes. Ongeacht wie het is. Dat heeft Pereiro al eens ondervonden na 28, 29 minuten.”

Timmer gaf op de site van VI aan dat het terugkerend fenomeen is bij Lozano. In het verleden moest hij vaker geprikkeld worden na een mindere fase, om vervolgens snel daarna weer te excelleren.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here