Home Nieuws Forse kritiek op handelswijze FC Twente: ‘Je moet niet stelen van spelers’

Forse kritiek op handelswijze FC Twente: ‘Je moet niet stelen van spelers’

631
0

Daags na het tot stand komen van een akkoord tussen PSV en Twente regent het commentaren aan het adres van de Tukkers over de handelswijze rond de transfer van Drommel naar PSV.

Drommel zou een groot deel van zijn afgesproken deel hebben laten vallen om de transfer tot stand te laten komen. Dat gebaar zorgt voor forse kritiek aan het adres van FC Twente. De heren analisten Perez van ESPN en de heren analisten Derksen, van der Gijp en Kraaij hebben allen veel kritiek op de houding van Twente.


‘Je spreekt iets af, het staat in het contract en kom het dan ook na. Betaal dan die 3,5 ton ook’, zegt Rene van der Gijp over de som die Drommel tegoed zou hebben bij een transfer.

‘Het kan wel doorgaan maar dan moet je het laten vallen, dat is asociaal’, zegt Derksen over de houding van Twente.
Derksen vervolgt zijn weerwoord aan het adres van Streuer en kruipt in de huid van Drommel: ‘Ik ga niet akkoord, ik blijf nog een jaar en ga daarna weg. Dag meneer Streuer’had Derksen Drommel geadviseerd.

Derksen gaat verder: ‘Je moet niet stelen van de spelers. Dat bedrag wat ze wilden hebben was lachwekkend. Directie en RvC moet ook zeggen: Zo doen we geen zaken’, aldus een vlijmscherpe Derksen over de houding van FC Twente jegens contractspeler Drommel.