Home Nieuws Forse investering Napoli in nieuwe buitenspeler, vertrek Hirving Lozano komt dichterbij

Forse investering Napoli in nieuwe buitenspeler, vertrek Hirving Lozano komt dichterbij

1240
0

PSV heeft de pijlen gericht op Hirving Lozano en hint duidelijk op een terugkeer van de Mexicaan naar Eindhoven.

Dat mag gerust ambitieus worden genoemd want de komst van Lozano zou normaal gesproken met miljoenen euro’s gepaard gaan. In Napels staat men ook open voor een vertrek van de Mexicaan, die sinds 2019 al speler van Napoli is. Het contract van Lozano loopt volgend seizoen af en deze zomer kan de club nog een stevig bedrag voor de aanvaller vragen.

Een vertrek van Hirving Lozano bij Napoli is dan dit weekend ook weer dichterbij gekomen want de kampioen van Italië gaat zich flink versterken deze week. Napoli heeft een akkoord met Jesper Lindstrøm, die de nieuwe vleugelaanvaller moet gaan worden. Dat melden Italiaanse media.

Napoli heeft een mondeling akkoord bereikt met Eintracht Frankfurt over een transfersom van 25 miljoen euro. In Italië ligt een vijfjarig contract klaar voor Lindstrøm, die de afgelopen jaren naam maakte in de Bundesliga bij Frankfurt. In 2021 kwam hij voor zeven miljoen euro over van het Deense Brøndby IF.

Lindstrøm wordt dinsdagochtend in Napels verwacht voor de medische keuring en zal aansluitend zijn handtekening zetten om te kunnen worden gepresenteerd. Maandag trainde de aanvaller al niet meer mee bij Eintracht Frankfurt. Het geheel zorgt ervoor dat een vertrek van Lozano dichterbij komt. Althans, dat schrijven de kranten in Italie over de Mexicaan.

De Mexicaan en zijn gezin zien een terugkeer naar PSV en Eindhoven zitten. Wel vraagt Napoli nog ruim vijftien miljoen voor het nog slechts één jaar lopende contract. PSV zet eerst in op een verkoop van Johan Bakayoko dan wel Ibrahim Sangaré.


Vorig artikelValentijn Driessen onder de indruk van Otten Cup en wijst naar specifiek één speler
Volgend artikelItaliaanse club biedt op Livano Comenencia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in