Home Nieuws Forbes: Manchester United komt opnieuw in de markt voor Gakpo, PSV kan...

Forbes: Manchester United komt opnieuw in de markt voor Gakpo, PSV kan winters bod verwachten

4048
0

Manchester United is nog altijd in de markt voor Cody Gakpo. United gaat zich in de winterstop opnieuw melden voor Gakpo, meldt het medium Forbes.

United was het afgelopen transferwindow in de markt voor Cody Gakpo maar PSV ontving echter nooit een formeel bod vanuit Engeland. United moest deze zomer ook op de uitgaven letten en dat bleek ook wel uit de recent gepubliceerde jaarcijfers. Manchester United staat er financieel uiterst slecht voor.

Toch volgde Manchester United de slotdagen van de zomerse transferperiode met grote interesse omdat Cody Gakpo een speler is waar men veel toekomst in ziet in Manchester. Forbes meldt dat de board van United zag hoe Southampton en Leeds United werk maakten van de 23-jarige Gakpo. Echter wisten beide clubs achter het net te vissen omdat Gakpo een toekomst bij genoemde clubs niet ziet zitten.

Het zet Manchester United er toe aan om zich opnieuw voor Gakpo te gaan melden, schrijft het medium. Sterspeler Cristiano Ronaldo gaat naar verwachting in de winterstop vertrekken waardoor er ruimte vrij komt in het salarishuis van de club. Forbes verwacht dat de onderhandelingen met PSV geen problemen zullen gaan opleveren.


Vorig artikelMark-Jan Fledderus wil niet reageren op PSV interesse maar zet deur op een kier
Volgend artikelBerichtgeving over opvolging John de Jong lijkt voorbarig: ‘Directie en RvC zitten eerst nog met elkaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in