Home Nieuws Fluitconcert in de rust | Ramalho blijft nuchter en ziet PSV meer...

Fluitconcert in de rust | Ramalho blijft nuchter en ziet PSV meer dan verdiend winnen

563
0

PSV won moeizaam maar natuurlijk meer dan verdiend van Fortuna Sittard. Na afloop waren er zoals te doen gebruikelijk kritische noten te horen.

Verdediger André Ramalho bleef rustig onder het geheel en zag dat er ‘gewoon’ drie punten aan het totaal konden worden toegevoegd. In gesprek met ESPN gaf Ramalho aan vooral ook opgelucht te zijn. “Ons doel is altijd om te winnen, zeker als we thuis spelen”, aldus Ramalho. “Het was vandaag niet makkelijk. Ze speelden de hele wedstrijd heel erg compact en dat maakte het voor ons lastig. We waren zelf niet effectief genoeg. Uiteindelijk tellen alleen de drie punten en die waren volgens mij terecht.”

Gevraagd werd aan de verdediger wat er na vijf minuten mis ging. “De tegenstander scoorde”, zei hij nuchter en kalm. “Zulke dingen gebeuren soms. Dat was natuurlijk niet wat we wilden. Ook dit hoort bij voetbal. Voor de wedstrijd bespreek je met elkaar dat je meteen scherp wilt zijn, maar soms gebeurt dit dan toch.”

Ramalho ging verder: “Uiteindelijk is het belangrijk hoe je reageert na een 0-1 achterstand en zelfs bijna 0-2. Dat hebben we goed gedaan. Bij rust stonden we al gelijk en in de tweede helft hebben we gevochten en geprobeerd om veel kansen te creëren. Uiteindelijk viel die tweede goal.”


Vorig artikelVan Nistelrooij voelt de teleurstelling en spreekt harde woorden over mislopen landstitel
Volgend artikelVan Nistelrooij over fluitconcert PSV fans, trainer is hard voor zichzelf na mislopen titel: ‘Mag je mij op beoordelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in