Home Nieuws Fitte selectie zorgt voor hevige concurrentiestrijd

Fitte selectie zorgt voor hevige concurrentiestrijd

8
0

Er keren steeds meer spelers terug in de selectie. De ziekenboeg stroomt leeg en de nieuwe aanwinsten beginnen zich behoorlijk te manifesteren. Veel fitte spelers zorgt voor een hevige concurrentiestrijd en hoger niveau.

“Keuzes maken hoort bij topsport. Als we veel moeilijke keuzes moeten maken, weet je dat de selectie fit is en dat heb ik het liefst”, zegt Cocu in het Algemeen Dagblad. “Iedereen moet bereid zijn zich te schikken. Niet dat je met plezier op de bank gaat zitten, maar in topvoetbal moet je je ondergeschikt kunnen maken aan het team. Het teambelang is leidend, dat hoort ook bij deze vorm van topsport.”

Luuk de Jong keert terug, waardoor Jürgen Locadia op korte termijn weer op de bank plaats moet nemen. Ook Gaston Pereiro maakte grote indruk in de topper tegen Ajax en vormt een serieuze bedreiging voor Luciano Narsingh. Door de afwezigheid van Maxime Lestienne staan beide spelers in de basis tegen Excelsior maar het is duidelijk dat Narsingh op z’n tellen moet passen. Maher maakt geen enkele aanspraak op een basisplaats.

“We hebben voorhoedespelers met verschillende kwaliteiten en wapens. Daarmee kunnen we op verschillende manieren aanvallen en dat maakt dat we per wedstrijd andere keuzes kunnen maken. Teleurstellingen kan ik niet uitsluiten. Spelers moeten het de staf zo moeilijk mogelijk maken en constant presteren in wedstrijden en op trainingen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here