Home Nieuws Financieel directeur Jaap van Baar: ‘PSV kan iets meer risico nemen in...

Financieel directeur Jaap van Baar: ‘PSV kan iets meer risico nemen in de transferzomer’

2913
0

PSV lijkt in de aanstaande transferzomer te moeten doorselecteren binnen de selectie.

De noodzaak tot doorselecteren kan niet feitelijk niet worden weersproken gezien het soms zeer belabberde spel en de niet beste resultaten. Of een tweede plaats en een gewonnen bekerfinale nog veel aan het geheel van dit seizoen zullen gaan veranderen valt nog te bezien maar feit is natuurlijk wel dat er op een aantal posities in met name de defensie zaken anders moeten.

De club lijkt goed bij kas te zitten na de transfers van Cody Gakpo en Noni Madueke en een eventueel vertrek van Ibrahim Sangaré zou de club nog veel meer financiële slagkracht moeten geven. De bevestiging dat het wel goed zit met de financiële slagkracht van de club lijkt financieel directeur Jaap van Baar min of meer aan te geven.

PSV zou hier wel de middelen voor hebben, zo laat financieel directeur Jaap van Baar weten. ‘PSV kan iets meer risico nemen in de komende transferperiode’, zegt financieel directeur Jaap van Baar tegen het NRC. Dat blijkt niet alleen van doen te hebben met de financiële situatie van de club na de inkomende transfergelden van afgelopen winter maar ook met de nieuwe bijdragen van de UEFA.

‘Alle Europese gelden zullen 30 tot 35 procent omhoog gaan. Dat nemen we wel mee in hoe we er volgend seizoen instaan als PSV’, aldus van Baar over de inkomsten.


Vorig artikelPSV – Ajax heet in Rotterdam tegenwoordig anti-voetbal te zijn, PSV wacht enorm veel huiswerk
Volgend artikelValentijn Driessen onder de indruk van Volendam verdediger en adviseert PSV Branthwaite niet te kopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in