Home Nieuws Teleurgesteld Feyenoord zag Veerman met lede ogen naar PSV vertrekken en haalt...

Teleurgesteld Feyenoord zag Veerman met lede ogen naar PSV vertrekken en haalt uit naar Heerenveen

10443
0

Feyenoord was afgelopen week serieus in de markt voor Joey Veerman maar zag plots een flinke streep door de rekening gezet worden door PSV en John de Jong.

Achteraf blijkt dat Feyenoord stevig baalt van de gang van zaken rond Veerman. De club uit Rotterdam had immers een tweede ontmoeting met Heerenveen gepland maar die club liet niets meer van zich horen.

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam had diverse keren contact met Frank Arnesen, die zijn gal lijkt te spuwen over de handelswijze van Heerenveen. ‘Wat een soap was dit!’, begint Krabbendam. ‘Feyenoord moest allemaal trucs uithalen met aandelen verkopen, want dan krijgt Feyenoord weer wat cash. Want je mag natuurlijk geen transfer financieren als buitenstaander. Je kunt niet zeggen: Hier heb je tien miljoen, koop Veerman maar. Vol goede moed belde Frank Arnesen Ferry de Haan van Heerenveen. Ze zouden het bod in overweging nemen”, zegt Krabbendam.

Ondertussen meldde PSV zich ook en zat daarmee Feyenoord dus flink dwars. ‘PSV is nog steeds rijker. En het schijnt dat Veerman zelf ook graag naar PSV wilde. Dat zou ook weleens te maken kunnen hebben met het salaris wat hij in Eindhoven krijgt’, zegt de Feyenoord watcher.

Frank Arnesen wist nog van niets en had alle vertrouwen in het tot stand komen van een deal maar de td van de Rotterdammers had toen nog niets gehoord van Heerenveen. ‘Hij had het niet verwacht van Ferry de Haan, dat het zo zou gaan. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een andere club. En als Heerenveen met PSV tot een akkoord komt, dan is het wel netjes als je Feyenoord ervan op de hoogte brengt”, aldus Martijn Krabbendam over de handelswijze van Heerenveen, die in Rotterdam duidelijk niet in goede aarde is gevallen.


Facebook Comments Box