Home Nieuws Feyenoord wil bod overtreffen en Ricardo Pepi uit handen van PSV houden

Feyenoord wil bod overtreffen en Ricardo Pepi uit handen van PSV houden

8808
0

Deze week legde de algemeen directeur van Feyenoord uit dat een miljoenenbedrag voor Pepi niet waarschijnlijk zou zijn.

Men had in Rotterdam immers al een eerste spits, zo luidde de conclusie van de directeur van de Rotterdammers. Daar lijkt toch verandering in gekomen te zijn. Feyenoord legt zich naar verluidt niet neer bij het mislopen van Ricardo Pepi, die dicht bij een overgang naar PSV zou zijn. “Die bedragen kunnen wij niet betalen”, meldde de bestuurder woensdag tegenover het AD.

Feyenoord heeft weet van het naderende akkoord tussen PSV en Pepi en zou zelfs een derde bod op de Amerikaanse spits hebben uitgebracht, in de hoop hem uit de handen van PSV te houden. In Duitsland komen ondertussen meer details over de op handen zijnde transfer van Pepi naar buiten.

Volgens Rutger Vinke van het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt ‘vecht’ Feyenoord voor de mogelijkheid om de spits naar Rotterdam te halen. Dat zei hij donderdagavond op Twitter. In Duitsland denken de plaatselijk media rond voetbalclub Augsburg, dat Ricardo Pepi spoedig naar PSV zal verhuizen. De jonge pas 20 jarige Amerikaanse spits is zeer gewild. Ook clubs uit Italie en Spanje melden zich bij zijn zakelijke gevolg. De onderhandelingen tussen PSV en Augsburg zouden zich echter in de eindfase begeven, is de lezing vanuit Duitsland.

De transfersom daarentegen is nog vrij fors te noemen. Augsburg zit hoog in de boom, omdat het zelf nog geen twee geleden ruim 16 miljoen betaalde aan de Amerikaanse werkgever van de spits. Dat bedrag zou voor een groot deel ’terug moeten komen’ in de kas van de club uit het zuiden van Duitsland. Er wordt gesproken over een transfersom van 11 miljoen euro voor Pepi, aldus Duitse media. Een bedrag wat voor PSV maar helemaal voor Feyenoord aan de hoge kant lijkt.


Vorig artikelDe ultieme gids voor online casino spellen voor beginners
Volgend artikelDe financiële details rond de naderende maar gecompliceerde transfer van Pepi, 11 miljoen euro vast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in