Home Nieuws Feyenoord watcher: ‘Ik denk dat Steven Berghuis naar PSV gaat’

Feyenoord watcher: ‘Ik denk dat Steven Berghuis naar PSV gaat’

41
0

Feyenoord watcher Gouka voor het Algemeen Dagblad verwacht dat Steven Berghuis alsnog de transfer naar PSV zal gaan afronden.

“Het was een heel kort gesprek. Feyenoord heeft gezegd: hij is niet te koop”, zegt Gouka bij Voetbalzomer op FOX Sports. Gouka denkt dat het slechts stoere taal is uit de Kuip. “Feyenoord heeft een paar jaar gelden de zaak met Leroy Fer gehad. Toen is tot de laatste dag gezegd dat hij niet te koop was. En uiteindelijk ging hij voor 6 miljoen weg, waar ze in eerste instantie dachten aan 3,5.”

“Feyenoord zal denken: als ze niet komen, dan houden we onze beste speler. En als ze wel komen, dan wordt de hoofdprijs betaald”, vervolgt Gouka, die Berghuis alsnog een transfer ziet maken. Of de 8 à 9 miljoen die PSV in gedachten heeft volstaat, is echter de vraag. “Ik denk eerlijk gezegd wel dat hij gaat. Maar er moet wel wat op tafel komen. En bij PSV moet iemand weg. Die signalen zijn er wel met Lozano en Bergwijn.”

“Het zou van PSV uit handig zijn om eerst Berghuis vast te leggen en dan die miljoenen binnen te halen. Dat onderhandelt wat makkelijker, dan dat Feyenoord weet dat er veertig of vijftig miljoen is binnengekomen”, adviseert Gouka de Eindhovenaren.

De Feyenoord watcher van Voetbal International vindt de houding van Feyenoord ook wat ongepast. ‘Onzin, bij Feyenoord is alles te koop. Het feit dat er onderhandeld wordt geeft wel aan dat de speler zelf openstaat voor een transfer’, zegt Martijn Krabbendam namens VI over de soap rond Berghuis.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here