Home Nieuws Jubelende Feyenoord staf en spelers: ‘Echt iedereen vond het fijn dat Gakpo...

Jubelende Feyenoord staf en spelers: ‘Echt iedereen vond het fijn dat Gakpo eruit werd gehaald’

470
0

De nederlaag tegen Feyenoord valt erg zwaar in Eindhoven en strooit veel zout in de wonden bij de PSV aanhang.

Temeer als er meerdere details over de wedstrijd naar buiten komen. Zo ontstond er lichte euforie bij de selectie van Feyenoord op het moment dat Roger Schmidt aan zijn wisselavontuur begon. Al in de rust greep Schmidt in en dat wist de Feyenoord staf alsmede de spelersgroep behoorlijk te verrassen.

Een pijnlijke uitspraak is dan ook dat Feyenoord met nog meer vertrouwen aan de tweede helft begon. Toen moest het moment van Gakpo nog volgen. In de kleedkamer van Feyenoord ging het na afloop dan ook over de opmerkelijke wissel, die gevolgd werd door een hels fluitconcert van de fans. “Echt iedereen vond het fijn dat Gakpo eruit werd gehaald bij PSV. Hij is zo’n gevaarlijke speler”, zegt Toornstra tegen De Telegraaf.

Zelden vertoont dat een stadion zo massaal over de eigen coach en diens keuzes valt. Feyenoord aanvoerder Toornstra zget daarover: “Als zo’n gevaarlijke speler al relatief vroeg wordt gewisseld, is dat toch lekker. We waren zelf al goed bezig en dit geeft je nog wat extra energie.”

Feyenoord bakte er al met al ook niet veel van in het Philips Stadion maar won toch afgetekend. PSV had in Eindhoven ook het meeste balbezit, maar Feyenoord scoorde vier keer. “Wij waren vandaag beter dan PSV”, concludeert Toornstra. “We zijn al even met dit proces bezig. Je ziet ons steeds stappen maken en als je uit bij PSV zo kunt spelen, ben je op de goede weg.” Hij waakt voor euforie. “Twee weken geleden verloren we ook gewoon uit bij FC Utrecht.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here