Home Nieuws Feyenoord polste John de Jong voor functie van technisch directeur

Feyenoord polste John de Jong voor functie van technisch directeur

1039
0

Verrassend nieuws vanuit Rotterdam. Althans, verrassend nieuws rond de club uit Rotterdam.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam meldt namens Voetbal International in een Feyenoord podcast dat John de Jong door Feyenoord is gepolst voor de functie van technisch directeur. Dat gebeurde niet zolang nadat John de Jong bij PSV vertrok, weet Krabbendam te melden. De Jong zou vriendelijk bedankt hebben voor de eer en nog niet toe geweest zijn aan een nieuwe functie in de voetballerij.

PSV heeft inmiddels een waardig opvolger voor John de Jong aangetrokken die luistert naar de naam Earnie Stewart. De mededeling van Krabbendam over John de Jong komt weer voort uit een vraag van een luisteraar die luidde: Wanneer stelt Feyenoord een technisch directeur en een commercieel directeur aan? De club uit Rotterdam is op meerdere vlakken, behalve op het veld, redelijk stuurloos momenteel. Krabbendam kon de visie van Feyenoord John de Jong te polsen wel volgen maar de Jong bleek dus zelf geen trek te hebben in de functie van technisch directeur bij Feyenoord.

Ook sc Heerenveen polste recent John de Jong om als technisch directeur aan de slag te gaan in Friesland. Ook die functie vond de Jong niet interessant genoeg te aanvaarden.


Vorig artikelMogelijk geen PSV supporters bij halve finale, amateuristische reactie vanuit Spakenburg
Volgend artikelVeldbestormer PSV – Sevilla herinnert zich niets meer en moet twee maanden de cel in

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in