Home Nieuws Feyenoord meldt zich opnieuw bij Augsburg voor Pepi, die onderverminderd graag naar...

Feyenoord meldt zich opnieuw bij Augsburg voor Pepi, die onderverminderd graag naar PSV wil

2971
0

PSV is al weken in de weer en in gesprek met de Duitse Bundesligaclub FC Augsburg maar het gaat moeizaam.

Die conclusie kunnen we inmiddels wel trekken na weken van onderhandelingen. De insteek van PSV is en blijft om Ricardo Pepi voor de eerste training te kunnen presenteren maar er is nog geen witte rook. Ook de Amerikaanse hoofdrolspeler zelf zet in op een snelle afronding van de al weken zo niet maanden voortdurende onderhandelingen tussen PSV en werkgever Augsburg.

Kortom, PSV werkt nog steeds aan de komst van Ricardo Pepi, maar weet dat op de achtergrond Feyenoord nog altijd in de markt is voor de spits uit Amerika. Volgens verschillende geluiden en bronnen zou PSV inzetten op het afronden van de transfer net na de interlandperiode, die nu ook voor Team USA ten einde is gekomen.

Maar PSV is nog niet af van Feyenoord, dat eveneens op Ricardo Pepi jagende is. De Rotterdamse club zou zich zich opnieuw gemeld hebben bij FC Augsburg. Dat meldt het Rotterdamse medium 1908.nl.

Feyenoord heeft met Santiago Gimenez en Danilo Pereira twee spitsen in huis, waardoor de algemeen directeur van de Rotterdammers zich twee weken geleden liet ontvallen dat een hogere transfersom dan voor Giminez op tafel gelegd niet aannemelijk zou bij de eventuele komst van Ricardo Pepi naar Rotterdam. Toch is Feyenoord wel degelijk nog steeds in de markt voor de spits, die zelf onverminderd blijf uitspreken enkel en alleen naar PSV te willen. Feyenoord heeft bij Augsburg in ieder geval kenbaar gemaakt dat het graag in de race wenst te blijven voor de jonge aanvaller.

Pepi moet minimaal acht miljoen euro kosten en Augsburg, dat anderhalf jaar geleden nog zestien miljoen voor hem betaalde aan FC Dallas, werkt alleen mee aan een transfer als er een doorverkooppercentage in zit. Die zou moeten liggen op 25 procent – of iets minder. Dat melden bronnen rond de speler en viel eerder al in Duitse media te lezen.


Vorig artikelTottenham Hotspur, Dortmund en United sluiten aan in rij topclubs voor Xavi Simons
Volgend artikelMiddelmaat te over bij PSV maar in Enschede zegt men: ‘Robin Pröpper is beter dan Obispo of Branthwaite’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in