Home Nieuws Feyenoord krijgt waarschuwing: ‘Anders komt PSV voor Zerrouki’

Feyenoord krijgt waarschuwing: ‘Anders komt PSV voor Zerrouki’

6927
0

Koploper Feyenoord wordt dit seizoen serieus genomen. De koploper spreekt een woordje mee zo bijna halverwege het seizoen.

Maar is dat bijzonder te noemen? Immers draaien FC Twente en FC Utrecht ook mee bovenin. Toch lijken de Rotterdammers dit seizoen te worden gezien als kandidaat voor de landstitel en dus neemt men het seizoen serieus in Rotterdam want dit zou weleens een jaar van successen kunnen worden. Als we kijken hoe de Rotterdammers ervoor staan op bijna de helft van de compeptitie, valt het te rechtvaardigen de club van Zuid serieus te nemen maar vaak verloopt het seizoen van Feyenoord toch wel anders. Toegegeven, PSV en Ajax maken weinig indruk maar Feyenoord maakte in Utrecht ook geenszins indruk afgelopen zondag.

En dus roept Arne Slot om versterkingen. De pijlen worden gericht op Enschede, waar Ramiz Zerrouki in de nadrukkelijke belnagstelling staat van de koploper. Toevalligerwijs of juist niet, betreft het wederom geen speler waar PSV of Ajax interesse in tonen. Dat is vaker zo. PSV en Ajax tonen vaak geen interesse in een speler waar Feyenoord wel interesse in toont en heeft de Rotterdamse club een keer prijs met het aantrekken van echt een goede speler, blijkt het na een enkel seizoen toch weer niet te matchen. Zie bijvoorbeeld de transfer van Amrabat van FC Utrecht naar Feyenoord, die eigenlijk na een volledig mislukt heette te zijn. Kortom, Feyenoord ploetert vaak maar wat aan maar is el koploper. Over een week of 3 maken we de balans op want Feyenoord treft zowel PSV als Ajax en mag laten zien waar het toe in staat is.

Vooralsnog komen de winterse transferplannen van Feyenoord niet uit de verf. Feyenoord hoopt zich deze maand te versterken met Ramiz Zerrouki, maar FC Twente is niet van plan om de sterkhouder op het middenveld te verkopen. De Enschedeërs hebben al tweemaal een bod uit Rotterdam afgewezen en de club uit Enschede lijkt niet van plan bij te draaien. In medialand denkt men er het zijne van.

“Als FC Twente geen speler hoeft te verkopen voor de boekhouding, dan kan je wachten met die transfer tot de zomer”, zegt Feyenoord-watcher Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast. “Maar als het nu afketst gaat Feyenoord voor een andere speler. En dan moet je nog maar zien wat er gebeurt.”

Collega Maarten Wijffels waarschuwt Feyenoord echter. “Dan komt PSV wel voor Zerrouki als vervanger van Sangaré komende zomer. Die krijgt zijn transfer naar de traditionele top drie wel. Voor ons voetbal is het niet goed als spelers van FC Twente een transfer naar Ajax, PSV of Feyenoord overslaan en direct naar het buitenland gaan. Je moet een speler van Twente of Utrecht de kans geven om naar de top drie te gaan”, aldus Wijffels over de opnieuw vastgelopen transfer.


Vorig artikelDit was Sparta – PSV | The Road to the Final
Volgend artikelPSV wil Ajax aftroeven in strijd om handtekening Mexicaans international Alexis Vega

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in