Home Nieuws Feyenoord-fans balen van aanwezigheid Marcel Brands bij Studio Voetbal

Feyenoord-fans balen van aanwezigheid Marcel Brands bij Studio Voetbal

20531
0

Marcel Brands werd zondagavond door de NOS uitgenodigd om te praten over het wel en wee rond PSV. De algemeen directeur voorzag de kijker van de nodige antwoorden na allerlei vragen over PSV.

Echter bleek de uitnodiging en de aanwezigheid van Marcel Brands bij Studio Voetbal een doorn in het oog van de nodige Feyenoord-fans te zijn. Vele Feyenoord-fans waren dan ook bepaald niet te spreken over de bezetting van de tafelgasten, die anders had moeten zijn vanuit het standpunt van de Feyenoord-fans bezien.

Waar menigeen ervan uit was gegaan dat er gasten aan tafel zouden zitten die een relatie zouden hebben met de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC, kwamen bedrogen uit. Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, zat samen met NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg, Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay aan tafel.

De keuze van de NOS voor Marcel Brands schoot vele kijkers op het sociale medium X dan ook in het verkeerde keelgat. Voornamelijk fans van Feyenoord begrepen niet dat er nauwelijks over de bekerfinale werd gesproken. Een greep uit de reacties onder de foto:


Vorig artikelVertessen komend seizoen wellicht speler van club uit Tweede Bundesliga: ‘We hadden ons woord gegeven maar ik zou het nu wellicht anders doen’
Volgend artikelHans Kraay wijst naar ‘nieuwe’ centrale verdediger: ‘Ik zou er niet van staan te kijken als PSV komt voor hem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in