Home Nieuws Fenerbahçe voegt daad bij het woord en probeert Bruma naar de uitgang...

Fenerbahçe voegt daad bij het woord en probeert Bruma naar de uitgang te duwen

7551
0

PSV rekent, nee PSV verlangt volgend jaar juni een bedrag van vier miljoen euro voor Armindo Bruma.

Dat is nu eenmaal contractueel vastgelegd en feitelijk alleen bij degradatie van Fenerbahçe, kan de club uit het Aziatische deel van Istanbul onder de verplichte koopovereenkomst met PSV uit. Het is een treurige situatie voor Bruma geworden want de geruchten van enkele weken geleden, blijken te kloppen. De Turkse club wil namelijk af van Bruma, terwijl de Portugees nog maar twee maanden onderdeel uitmaakt van Fenerbahçe. Enkele weken geleden lekte al uit dat Bruma zomaar persona non grata kan worden bij Fener en dat lijkt dus te kloppen.

De club voegt de daad bij het woord en wil Bruma verkopen. Dit heeft mede van doen met de zogenaamde buitenlander-regel in Turkije. Voetbal International meldt dat werkgever Fenerbahçe dan ook werkt maakt van een vertrek van Bruma. Althans, dat meldt het weekblad op basis van bronnen in Turkije. Trainer Jorge Jesus lijkt na twee maanden genoeg gezien te hebben en ziet een langer verblijf van Bruma niet zitten. De Turkse club probeert Bruma te slijten maar PSV dient daarvoor toestemming te verlenen.

Mogelijk kan Bruma uitwijken naar landen als Griekenland, Rusland of België, schrijft het Turkse medium Fanatik over de situatie van Bruma. Er worden verder geen bedragen dan wel transfersommen genoemd voor Bruma, die zijn carrière zo wel in een neerwaartse spiraal ziet komen.


Vorig artikelDe eerste kritische pijlen mogen inmiddels gerust weer op John de Jong worden gericht
Volgend artikelWie vervangt ‘onvervangbare’ Luuk de Jong? Hallvar Thoresen pleit voor Simons achter Til

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in