Home Nieuws Fotomac: Fenerbahçe meldt zich bij Georginio Wijnaldum met een miljoenensalaris

Fotomac: Fenerbahçe meldt zich bij Georginio Wijnaldum met een miljoenensalaris

1592
0

Waar zal de carriere van Georginio Wijnaldum zich volgend seizoen voortzetten? De middenvelder geniet op dit moment van zijn vakantie na de Nations League wedstrijden met Oranje.

Wijnaldum viel nog enigszins goed in tegen Italie, waar hij eerder welhaast een modderfiguur sloeg tegen Kroatië en Frankrijk. Het bleek na een lang seizoen en een zware blessure tijd te zijn voor vakantie. Na zijn vakantie is de verwachting dat Wijnaldum nog zal aansluiten bij Paris Saint-Germain, waar hij 17 juli verwacht wordt. Het is niet de bedoeling dat Wijnaldum het seizoen bij de Parijse club in zal gaan. Een vertrek lijkt in de maak.

Als PSV en Feyenoord in Nederland niet in aanmerking komen voor de handtekening van Wijnaldum en Saudi-Arabie geen optie is, komen clubs als Fenerbahce en Besiktas als vanzelf om de hoek kijken.
Wijnaldum werd het afgelopen seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan AS Roma, maar in Italië werd het na een matig seizoen en na een forse blessure, geen onverdeeld succes.

Wijnaldum erkende recent zelf al dat een terugkeer naar Nederland niet zijn voorkeur heeft. Mogelijk biedt Fenerbahçe hem de mogelijkheid een Turks avontuur aan te gaan. De club uit Istanbul lijkt serieus in de markt te zijn voor Wijnaldum. Volgens het Turkse medium Fotomac heeft de Turkse topclub zich met een flink salaris gemeld bij de middenvelder.

Fenerbahçe zou de middenvelder uit Rotterdam middels een salaris van vijf miljoen euro naar Istanbul willen lokken. Zijn enorme salaris in Parijs is door PSV en Feyenoord geenszins te betalen maar clubs uit Turkije kunnen dat ogenschijnlijk wel, is al vaker gebleken. PSV staat wel in contact met Georginio Wijnaldum, maar of het tot een zomerse transfer is uiterts twijfelachtig.


Vorig artikelConcrete interesse voor Érick Gutiérrez, transfer komt dichterbij | Transfersom ‘slechts’ enkele miljoenen na afspraak
Volgend artikelArne Slot neemt het op voor ‘afwezige’ van Nistelrooij na twee prijzen met PSV | Slot trof van Nistelrooij in Griekenland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in