Home Nieuws Fein kiest voor clubcultuur: ‘Ik werd een beetje verliefd op de gedachte...

Fein kiest voor clubcultuur: ‘Ik werd een beetje verliefd op de gedachte om hier te gaan spelen‘

615
0

Een jonge 21-jarige getalenteerde voetballer doet op een doordeweekse donderdagmiddag bij zijn presentatie uit de doeken waarom hij voor PSV heeft gekozen.

De ambitie, de attractieve aanvallende Eredivisie en de clubcultuur van PSV. Dat waren voor Fein de ingrediënten om onomwonden voor PSV te kiezen.

Het zijn niet de Duitse trainer of stafleden die hem de stap lieten zetten. ‘Het is misschien gek, maar ik werd een beetje verliefd op de gedachte om hier te gaan spelen’, zegt Fein bij de presentatie.

‘Natuurlijk is het mooi dat hier al een aantal zeer sterke Duitse spelers in de selectie zitten en dat er een Duitse coach is, maar dat was niet de hoofdreden om hier naartoe te gaan’, aldus toptalent Fein.

De competitie en de clubcultuur van PSV waren dat wel. “De club was voor mij het belangrijkste. Daarnaast wordt de Eredivisie omschreven als een competitie waar jonge spelers zich goed kunnen ontwikkelen. Bij PSV is er daarnaast druk. Ik kan hier groeien als speler, maar ook als persoon. Dat gecombineerd met de ideeën van de coach, die perfect bij mijn speelstijl passen, maakt PSV de juiste club voor mij op het moment.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here