Home Nieuws FC Volendam richt pijlen op PSV: Brainport concept ideaalbeeld voor voorzitter Jan...

FC Volendam richt pijlen op PSV: Brainport concept ideaalbeeld voor voorzitter Jan Smit

2544
0

In Volendam werkt men aan de toekomst sinds de promotie naar de Eredivisie is bewerkstelligd.

De promovendus wil vooruit en een groei realiseren en daarbij kijkt men naar PSV. Dat meldt Voetbal International. Duurzaamheid, economische ontwikkelingen en samenwerken is wat Volendam voor ogen heeft om te groeien. Wat dat betreft is de Brainpoort

‘Volendam is druk bezig om bedrijven aan te trekken die, samen met de club, ‘op verantwoordelijke wijze willen groeien’, schrijft Voetbal International over de promovendus die daarbij de pijlen richt op PSV en de samenwerking in de Brainport regio. Voorzitter Piet Kemper ziet gelijkenissen en overeenkomsten met het concept zoals PSV dat in 2019 wist op te tuigen met zes grote multinationals.

“Zes bedrijven zijn al ingestapt”, zegt Kemper die Jan Smit binnenkort als zijn opvolger zal presenteren. De Volendamse zanger wordt met 1 juli voorzitter van de club en volgt daarmee Kemper op. Kemper erkent dat Volendam kan groeien door de bekendheid en het netwerk van Jan Smit, die op zijn beurt ook veel interesse heeft in de manier waarop PSV de Brainport regio heeft ingevuld.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here