Home Nieuws FC Utrecht middenvelder Quinten Timber reageert op PSV geruchten

FC Utrecht middenvelder Quinten Timber reageert op PSV geruchten

4628
0

FC Utrecht verdediger Quinten Timber heeft met enige verbazing gereageerd op het transfergerucht dat er belangstelling zou zijn vanuit PSV.

Volgens onbevestigde berichten in diverse media als de Telegraaf zou PSV vier miljoen euro voor de middenvelder over hebben. FC Utrecht zou openstaan voor een transfer naar een topclub maar zou wel 5,5 miljoen euro eisen voor de jonge middenvelder. Timber heeft zelf ook meegekregen dat er sluimerende interesse vanuit PSV is, maar weet persoonlijk nergens van benadrukt hij desgevraagd in gesprek met RTV Utrecht.

Even was er zelfs sprake van dat Timber afgelopen week naar PSV getransfereerd zou gaan worden en dus al onderdeel van de selectie zou zijn voor het duel tegen Ajax. “Ik ben bezig met Sparta”, aldus Timber, over de volgende wedstrijd van FC Utrecht.

Van een tussentijdse transfer naar PSV is dan ook geen sprake zegt de middenvelder tegen het regionale medium. “Dat hoorde ik ook voorbijkomen, maar ik heb er zelf niets over gehoord, dus daar ben ik totaal niet mee bezig. Voor welke club in februari speel? Ook Utrecht.” Quinten Timber scoorde dit seizoen één keer en gaf hij drie assists in zeventien Eredivisie-wedstrijden voor de club uit de Domstad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here