Home Nieuws FC Twente wil ver gaan voor Michal Sadílek, transfersom 1,5 miljoen euro

FC Twente wil ver gaan voor Michal Sadílek, transfersom 1,5 miljoen euro

403
0

Er is FC Twente veel aan gelegen Michal Sadílek van PSV over te nemen. De club uit Enschede wil snel zaken doen met PSV.

Twente houdt dit weekend het stadion dicht voor haar fans, uit protest tegen de Corona regels maar dat weerhoudt de Tukkers er niet van om te schakelen op de transfermarkt.

Volgens het plaatselijke Tubantia is voor FC Twente het definitief vastleggen van Michal Sadílek de topprioriteit. De Tsjechische middenvelder wordt momenteel gehuurd van PSV, maar de Tukkers hebben een optie tot koop bedongen van 1,5 miljoen euro. Indien Sadílek zelf ook langer in Enschede wil blijven is Twente bereid om ver te gaan om de middenvelder te contracteren.

Technisch directeur Jan Streuer zit snel met de middenvelder om de tafel om hem te bewegen voor Twente te kiezen. FC Twente zal PSV flink moeten betalen want de optie tot koop bedraagt 1,5 miljoen euro. Streuer ziet Sadílek als een belangrijke bouwsteen in de ploeg van trainer Ron Jans. “Door de verkoop van Jayden Oosterwolde naar Parma hebben we wat meer mogelijkheden”, legt de directeur uit aan Tubantia.

De linksback levert zo’n drie miljoen euro op en dus kan Twente de markt op. “We zijn heel tevreden over de huidige selectie, maar het moet altijd je doelstelling zijn om in juni/juli een nieuwe groep te hebben die nog beter is”, besluit Streuer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here