Home Nieuws FC Twente weigert miljoenenbod op Joël Drommel

FC Twente weigert miljoenenbod op Joël Drommel

5847
0

Het spel rond Twente keeper Joël Drommel is begonnen.

De club uit Enschede gaat voor het uiterste en wil de hoogst mogelijke transfersom van PSV ontvangen. Dat betekent concreet dat een bod van PSV van 3,5 miljoen euro is geweigerd.


De club uit Enschede heeft geen haast met de verkoop van Joël Drommel, is de lezing vanuit Enschede. Technisch directeur Jan Streuer geeft aan dat het verschil tussen vraag en aanbod op dit moment nog te groot is om de transfer te kunnen afronden.

Twente gaat de eenzijdige optie in het contract van Drommel lichten, maar wil een transfer niet in de weg staan. “Daarom hebben we Joël ook toestemming gegeven om met PSV te gaan praten”, aldus Streuer in gesprek met TC/Tubantia.

PSV was al snel rond met Drommel, maar de onderhandelingen met Twente verlopen erg moeizaam. “Wij hebben nog geen akkoord”, vervolgt Streuer. “Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen, en we wachten nu verder af”, aldus de technische man van FC Twente.