Home Nieuws FC Twente watcher maakt PSV met de grond gelijk: ‘PSV wordt helemaal...

FC Twente watcher maakt PSV met de grond gelijk: ‘PSV wordt helemaal gehyped, die zijn echt niet zo goed’

2330
0

In Enschede en omgeving ismen niet bepaald onder de indruk van PSV. Althans als we de FC Twente watcher van TC Tubantia moeten geloven.

De journalist schuift ook weleens aan bij ESPN maar uitte deze keer zijn ongenoegen bij het programma De Ballen Verstand bij TC Tubantia. Ten Voorde is teleurgesteld in het resultaat van FC Twente in Eindhoven en vond dat de ploeg uit Enschede PSV over de knie had kunnen leggen. Ten Voorde is bepaald niet enthousiast over het niveau van de ploeg van Roger Schmidt.

“Ik verwacht wel wat meer van Pröpper, hij moet de boel wat meer bij elkaar houden. Hij zag er zaterdagavond niet goed uit. Hij moet daar meer een leidende rol in spelen. Dat is wel teleurstellend”, vertelt Ten Voorde bij De Ballen Verstand bij TC Tubantia.

Als voorbeeld noemt hij de eerste goal die Twente scoorde. “Ook die eerste goal, dan sta je voor. Vanaf de aftrap stapt het hele middenveld door, waardoor Smal onhandig uitstapt op Van Ginkel. Dan komt Vertessen vrij en dan staat het 1-1. Zoals FC Twente zaterdag speelde hadden ze van elke ploeg in de omschakeling verloren.”

De Twente watcher is zowel kritisch op de defensie van Twente maar wijst ook naar PSV, waar hij totaal niet van onder de indruk is. “De afstemming tussen de linies, het lag gewoon helemaal open. Dat verwacht je niet van FC Twente. Je speelt dan tegen een counterploeg als PSV, die worden nu weer helemaal gehyped. Maar die zijn echt niet zo goed. Dit was de avond voor FC Twente om resultaat te halen in Eindhoven”, besluit hij zijn analyse over PSV – FC Twente.


Vorig artikelWaarschuwing voor naar Monaco reizende PSV fans, 1000 fans steunen PSV in Monaco
Volgend artikelAad de Mos verwacht een goed resultaat voor PSV in Monaco en in Sittard: ‘Ik ga voor een 2-2’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in