Home Nieuws FC Twente kijkt met jaloerse blikken naar transferzomer PSV: ‘Bij PSV kan...

FC Twente kijkt met jaloerse blikken naar transferzomer PSV: ‘Bij PSV kan alles deze zomer’

2052
0

De transferzomer van PSV blijkt ook bij andere clubs gespreksonderwerp te zijn.

In de laatste week van het window zal er nog genoeg gaan gebeuren in en rond het Philips Stadion maar de club investeerde deze zomer dusdanig dat bestuurders van andere clubs met verwondering naar PSV kijken deze zomer.

Bij FC Twente kijkt men zelfs met jaloerse blikken naar Eindhoven, zo blijkt uit de woorden van de uittredende bestuurder Jan Streuer.

Jan Streuer werd dit weekend door Hans Kraay junior gevraagd of FC Twente tevreden kan zijn met de transferzomer tot op heden. Het is volgens Streuer niet makkelijk om goede spelers te kopen. “Wij zijn geen club die zomaar alle topspelers kan halen die we willen. We kijken met jaloezie naar PSV die Lang voor veel geld haalt”, aldus de bestuurder.

Er staat zoals gezegd bij PSV nog wel wat te gebeuren deze week en FC Twente-watcher Leon ten Voorde van de Tubantia vindt daar dan ook wel weer iets van. “Bij PSV kan alles deze zomer en de onlangs gemaakte selectiefoto van FC Twente is nu al museummateriaal”, schrijft Ten Voorde op de website van de Tubantia.


Vorig artikelBelgische internationals Vranckx en Debast willen alleen naar PSV, komst nieuwe centrale verdediger lijkt zeker
Volgend artikelAad de Mos waarschuwt Peter Bosz maar kent geen twijfel tegen Rangers: ‘Twee vingers in de neus’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in