Home Nieuws FC Twente denkt PSV verder in de problemen te kunnen brengen

FC Twente denkt PSV verder in de problemen te kunnen brengen

400
0

FC Twente reist zaterdagmiddag vo vertrouwen af naar Eindhoven waar het vanaf half 5 tegenstander van PSV is.

PSV mag in het Philips Stadion laten zien dat het de rug kan rechten na een paar dramatische weken en bijzonder slechte wedstrijden. Trainer Ron Jans van FC Twente is op zijn hoede voor PSV want de coach van de Tukkers weet dat er nog voldoende kwaliteit is in de selectie van Roger Schmidt maar de coach ruikt meer dan ooit zijn kansen.

‘We zijn benieuwd hoe we ons meten met PSV, we hebben ons dit seizoen al uitstekend laten zien tegen de ploegen bovenin’, aldus Jans op de clubwebsite. FC Twente heeft zeker wel enige potentie want de ploeg van Jans hield eerder dit seizoen in Enschede Ajax op 1-1 en won in eigen huis van AZ met 3-1.

Hoe gaat Twente spelen in Eindhoven? ‘Het is belangrijk dat we compact verdedigen en durven te voetballen’, vervolgt Jans. ‘Wij gaan ook onze kansen krijgen en dan is het zaak effectief te zijn. PSV speelde in de voorbereiding echt heel erg goed, zoals in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Gakpo en Madueke zullen bij PSV ontbreken, maar dan staat er nog steeds echt een heel goede ploeg. PSV zal wat recht willen zetten en wij gaan hen dat zo moeilijk mogelijk maken’, aldus Ron Jans.

PSV en FC Twente trappen om half 5 af in het Philips Stadion. Bij winst zal de rust enigszins terugkeren rond de ploeg van Roger Schmidt. Puntenverlies zal de onrust alleen maar meer aanwakkeren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here