Home Nieuws FC Twente achterban blij met komst Unnerstall: ‘De supporters van PSV zijn...

FC Twente achterban blij met komst Unnerstall: ‘De supporters van PSV zijn heel teleurgesteld’

1383
0

In Enschede en omstreken is enthousiast gereageerd op de komst van PSV doelman Lars Unnerstall.

De doelman uit Duitsland verlaat PSV aan het einde van dit seizoen transfervrij voor FC Twente en dat kan de achterban in en rondom Enschede wel bekoren. Zo meldt FC Twente watcher Leon Ten Voorde van Tubantia.


“Je merkt het ook uit de reacties”, zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. “De supporters van PSV zijn heel teleurgesteld dat hij weggaat en de meeste supporters van FC Twente zijn heel enthousiast. Dat snap ik”, vertelt de verslaggever van Tubantia.

De komst van Unnerstall is niet geheel een verrassing te noemen. “Wij hebben de naam hier twee maanden geleden geloof ik al gedropt. Ik dacht dat hij financieel niet haalbaar zou zijn als je van PSV komt. Maar ze zijn er in geslaagd om in een heel vroegtijdig stadium de opvolger van Drommel, die nog niet verkocht is, te halen.”

Op sociale media heerst er sinds de bekendmaking van het vertrek van Unnerstall naar Twente, veel onvrede onder de PSV fans. In de ogen van de PSV achterban vertrekt de beste doelman van de onder contract staande doelmannen bij PSV. PSV is inmiddels ver gevorderd in de onderhandelingen met Joel Drommel en Twente over een transfer naar Eindhoven. Dit gaat weer gevolgen hebben voor het huurcontract van Yvon Mvogo. Kortom, de keeperscarrousel is flink draaiende in Eindhoven.