Home Nieuws FC Raiola: ‘Pablo Rosario niet op lijstje van de trainer van Nice’

FC Raiola: ‘Pablo Rosario niet op lijstje van de trainer van Nice’

3668
0

Er is wat onrust ontstaan over het aankoopbeleid van de Zuid-Franse club OCG Nice.

Een gemene deler tussen OGC Nice en de recente aankopen is natuurlijk zaakwaarnemer Mino Raiola. De Nederlandse Italiaan heeft flink wat invloed bij veel clubs en OGC Nice is daar één club van.


Calvin Stengs, Justin Kluivert en nu Pablo Rosario. Het is bepaald geen toeval te noemen. De nieuwe trainer Galtier, die kampioensploeg Lille verliet voor Nice, heeft inmiddels zo zijn bedenkingen omdat geen van deze drie spelers op op zijn lijstje stonden, valt er in weekblad Voetbal International te lezen.

Ook diverse Franse media hebben zo hun bedenkingen bij de spelersstal van Raiola. Technisch directeur Julien Fournier krijgt dan ook vragen vanuit Franse media om een verklaring af te geven voor het feit dat er nu wel ineens heel veel spelers van Raiola bij de club onder contract komen te staan.

De drie Nederlandse spelers, inclusief Pablo Rosario, zijn niet de enige spelers waarnaar verwezen wordt. In weekblad Voetbal International heeft OGC Nice de bijnaam FC Raiola gekregen. ‘Rosario zal niet op zijn lijstje hebben gestaan’, schrijft Voetbal International over het wensenlijstje voor dit seizoen van de van Lille overgekomen trainer Galtier.

‘Als we naar spelers in Nederland kijken, heeft Mino vaak de beste’, zegt de technische man Fournier over zijn recente aankopen vol overtuiging tegen het Franse medium L’Équipe.