Home Nieuws FC Mydtjylland opnieuw gehavend tegen PSV, Denen missen zestal spelers

FC Mydtjylland opnieuw gehavend tegen PSV, Denen missen zestal spelers

1980
0

FC Midtjylland is ook de return tegen PSV flink gehavend.

In Eindhoven was het voor Mydtjylland ook al puzzelen gezien de Corona besmettingen en dat geldt ook voor de return van dinsdagavond.

De Denen kunnen tegen PSV niet beschikken over de zes spelers die vorige week in Eindhoven ook ontbraken. Zo meldt PSV TV in de voorbeschouwing. Vijf spelers testten positief op corona en zitten vanwege Deense regelgeving veertien dagen in quarantaine.

Maar dat bleef het niet bij want ook de FIFA bemoeide zich ermee. De Braziliaanse verdediger Juninho is nog altijd geschorst. Hij werd vorige week enkele uren voor het duel in het Philips Stadion door de FIFA voor zes wedstrijden geschorst. Hij overtrad bij zijn vorige club Bahia coronaregels en kreeg van de Braziliaanse voetbalbond een schorsing van acht wedstrijden.

Na twee wedstrijden uitgezeten te hebben vertrok hij echter naar FC Midtjylland. Na enkele wedstrijden in Denemarken gespeeld te hebben besloot de disciplinaire commissie van de FIFA dat de schorsing van Juninho ook in Deense dienst gehandhaafd wordt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here