Home Nieuws FC Midtjylland-middenvelder Evander was bij PSV in beeld als stand-in voor Ibrahim...

FC Midtjylland-middenvelder Evander was bij PSV in beeld als stand-in voor Ibrahim Sangaré

3431
0

Ibrahim Sangaré is bij PSV inmiddels verworden tot een speler die nagenoeg onvervangbaar is geworden.

PSV moet de komende maand toch gaan stellen zonder de middenvelder uit Ivoorkust want de keuzeheer van het land uit Afrika heeft Ibrahim Sangaré inmiddels geselecteerd voor de Afrika-Cup, die in januari toch doorgang gaat vinden.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen zomer een middenvelder uit de Deense competitie in beeld had als stand-in voor Ibrahim Sangaré. Zijn komst bleek uiteindelijk echter niet haalbaar en dat is hij ook zeker niet voor komende transferperiode.

In augustus waren er rond de wedstrijden die PSV tegen de Deens club speelde in de voorronde van Champions League, al de nodige geruchten in Deense media dat FC Midtjylland-middenvelder Evander bij PSV in beeld zou zijn. Hij verlengde eerder deze week zijn contract en ligt nog voor lange tijd vast bij de koploper van Denemarken.

Ook de Belgische jeugdinternational Amadou Onana stond op de radar. Hij tekende echter een vijfjarig contract bij het Franse Lille OSC. Ibrahim Sangaré zal vermoedelijk aan het einde van dit seizoen een tranfer naar de Premier League gaan maken, zo is de algehele verwachting rond de Ivoriaan. Met name Arsenal wordt genoemd voor de sterke middenvelder.


Facebook Comments Box