Home Nieuws FC Internazionale op poleposition voor Denzel Dumfries, transfer van 20 miljoen plus...

FC Internazionale op poleposition voor Denzel Dumfries, transfer van 20 miljoen plus in de maak

3806
0

Inter Milaan lijkt de nieuwe club van Denzel Dumfries te gaan worden.

Meerdere media zoals de Telegraaf maar inmiddels ook Voetbal International, weten dat Dumfries hoogstwaarschijnlijk een transfer naar Milaan zal gaan maken. Valentijn Driessen wist vrijdagavond namens de Telegraaf bij De Oranjezomer te melden dat Dumfries kandidaat nummer een is om de gelederen van Inter te gaan versterken.


“Everton had de beste papieren, maar je moet ook het geld hebben om hem te halen. Wat ik heb begrepen is dat hij met Mino Raiola onderweg is naar Inter”, aldus Driessen. “Zij hebben nu de beste papieren om hem binnen te halen. Ze hebben Hakimi verkocht en ze zoeken een rechtsback.”

Volgens de chef sport van De Telegraaf zal Raiola zelf ook flink verdienen aan De Telegraaf. “Hij is weggestuurd met een bedrag van 15 miljoen. Alles wat daar boven komt zal worden gedeeld”, zo gaf hij aan.

Volgens The Sun is Dumfries juist het belangrijkste transfertarget voor Everton deze zomer en daarom zou Marcel Brands al naar Nederland zijn afgereisd om met PSV te onderhandelen over een transfer. Ook Voetbal International meldt dat Inter de club van Dumfries lijkt te gaan worden. Clubwatcher Marco Timmer meldt daarover: “Hij is nu in Monaco bij Raiola. Deels om vakantie te vieren, maar ook deels om te praten over zijn toekomst. Dat zou hij in het 3-5-2 van Inter heel goed kunnen. Maar Everton met Marcel Brands wil hem ook heel graag.”

Timmer gaat verder: “Het is alleen even wachten hoeveel geld er mee is gemoeid. PSV heeft natuurlijk een richtbedrag in het hoofd. Dat was rond de 15 miljoen, maar na het EK mikken ze toch op 20 miljoen exclusief bonussen denk ik. Dat is ook wel reëel als je ziet hoe hij zich gemanifesteerd heeft.”


Facebook Comments Box