Home Nieuws ‘FC Groningen meldde zich weer bij PSV voor Doan’

‘FC Groningen meldde zich weer bij PSV voor Doan’

53
0

Het beginners duo van FC Groningen, algemeen directeur Wouter Gudde en technisch manager Mark-Jan Fledderus, lijkt te hebben beseft dat de eerder gestelde vraagprijs van 14 miljoen euro onrealistisch hoog en teveel van het goede was.

Volgens Arnold Bruggink liet FC Groningen op het laatste moment de vraagprijs zakken en meldde zich weer bij PSV.

“De vraagprijs was veertien miljoen, zo was het verhaal. Toen heeft PSV gezegd: dan zijn we redelijk snel uitgepraat. Maar als ik het goed heb begrepen heeft Groningen zich daarna zelf weer gemeld bij PSV om te kijken of er toch weer te praten viel”, laat de analist weten bij de Eretribune op FOX Sports.

Naar verluidt maakte Doan uiteindelijk voor zo’n acht miljoen euro de overstap naar het Philips Stadion. “Ik heb begrepen dat het minder is dan 10 miljoen euro”, zegt Bruggink.

Volgens FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen houdt Groningen bovendien niet veel over aan de transfer. De komst van de Japanner werd mogelijk gemaakt door een sponsor, die nu een flink deel van de transferopbrengst ontvangt.

Doan is zondag nog niet inzetbaar voor PSV in het duel met RKC Waalwijk, omdat zijn werkvergunning niet op tijd klaar was.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here