Home Nieuws FC Groningen begint met Arjen Robben in de basis tegen PSV

FC Groningen begint met Arjen Robben in de basis tegen PSV

1141
0

Arjen Robben heeft een basisplaats bij de competitiestart van FC Groningen tegen PSV.

Dat meldt RTV Noord na de donderdagmiddag training te hebben mogen aanschouwen. RTV Noord is vrij zeker dat Robben tegen PSV in de basis zal starten en verwacht dat de aanvaller slechts 45 minuten acte de présence zal gaan geven.

Of de Groninger geheel fit is blijft toch altijd afwachten. Robben speelde afgelopen weekend 45 minuten in de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld en hield daar geen fysieke klachten aan over. Na het partijspel tijdens de oefensessie van donderdag trainde hij wel individueel. De PSV backs Dumfries en Max zijn gewaarschuwd maar de jonge felle backs zijn sterk genoeg om de aanvalsimpulsen van Robben de baas te blijven. Robben zal waarschijnlijk een vrije rol als aanvaller aan de zijkanten gaan invullen, is de verwachting.

De 96-voudig international kondigde eind juni zijn rentree aan en had als doelstelling om tegen PSV te kunnen starten en dat lijkt realistisch te zijn voor de 36 jarige Robben. FC Groningen en PSV beginnen komende zondag om 16.45 uur aan de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2020-2021. Op 11 april 2004 speelde Robben namens PSV zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie, tegen zijn huidige werkgever FC Groningen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here