Home Nieuws FC Bayern München iconen steunen Mark van Bommel na ontslag in Wolfsburg

FC Bayern München iconen steunen Mark van Bommel na ontslag in Wolfsburg

11484
0

Het onverwacht en snelle ontslag van Mark van Bommel bij VFL Wolfsburg is in Duitsland nog steeds onderwerp van gesprek.

Verschillende media en TV zenders laten deze week meermaals los weinig tot niets te begrijpen van het snelle ontslag van Mark van Bommel. Natuurlijk, er zijn ook voorstanders van het ontslag van Mark van Bommel in Wolfsburg. Te weten ene Lothar Matthäus.


De voormalig wereldkampioen, inmiddels de 60 gepasseerd, zegt het ontslag van Van Bommel te begrijpen. In zijn column voor SKY Deutschland zegt Matthaus dat het niet meer goed kon komen tussen van Bommel en het team. Andere Duitse iconen als Effenberg laten weten juist erg verrast te zijn. Het Bayern icoon zegt daarover: ‘Het heeft me zeer verrast’, vertelt de voormalig aanvoerder van Bayern tegenover de regionale krant Wolfsburger Allgemeine. ‘Ik vind deze beslissing onbegrijpelijk.’

Effenberg nam het zondag net als Felix Magath nog op voor de trainer en doet dat nu opnieuw. ‘Ze hebben met de Champions League een extra belasting erbij gekregen die ze vorig seizoen niet hadden. En nu is Wout Weghorst ziek en is er met Xaver Schläger een belangrijke speler uitgevallen. Dat is nauwelijks te compenseren.’ Ook Felix Magath kan er met zijn verstand niet bij dat een stabiele club als Wolfsburg zou zijn, zo snel een trainer de laan uit weet te sturen.