Home Nieuws FC Bayern München gaat zich melden voor Sangaré, Duitse topclub wil clausule...

FC Bayern München gaat zich melden voor Sangaré, Duitse topclub wil clausule activeren

8189
0

Met nog ruim drie weken voor de boeg heeft het er alle schijn van dat er beweging gaat komen rond Ibrahim Sangaré.

Mogelijk vanuit Nottingham maar inmiddels is wel duidelijk dat de Engelse Premier League club niet de favoriete club is van Ibrahim Sangaré, die simpelweg niet staat te springen om PSV te verlaten voor de club uit de onderste regionen van de Premier League.

Vanuit Duitsland wordt gemeld dat brahim Sangaré concreet in beeld is bij Bayern München. De verwachting is dat de Duitse topclub binnenkort de gesprekken gaat openen met PSV om de clausule in het contract van de Ivoriaan te lichten. Dat meldt transferjournalist Santi Aouana, die dicht op het vuur zit bij de Duitse gigant.

Eerder deze transferzomer werd al melding gemaakt van interesse vanuit München in Ibrahim Sangaré. Bayern München ziet in de middenvelder een welkome aanvulling voor het middenveld en denkt dat de Ivoriaanse middenvelder nog grote stappen in zijn ontwikkeling kan gaan zetten. In München weet men wat men zou moeten betalen om de middenvelder los te weken bij PSV.

Sangaré heeft immers de vastgestelde clausule van 37,5 miljoen euro in zijn contract staan, waardoor hij deze zomer voor die miljoenen mag vertrekken. Nottingham Forest heeft niet de prioriteit van Sangaré, die inzet op interesse van grotere clubs als Paris Saint-Germain en FC Bayern. Het management van Sangaré, de familie Musampa, had eerder al contact met de leiding van de Duitse topclub over de contractsituatie van de middenvelder.

Peter Bosz benadrukte deze week nog maar eens een keer dat hij de middenvelder heel graag wenst te houden, maar technisch directeur Earnest Stewart vertelde dat er al veel concrete interesse was. De verwachting is dat er binnen enkele dagen vanuit München de nodige communicatie tussen FC Bayern en PSV zal gaan ontstaan, denkt men in Duitsland te weten.

Het geheel kan een transfer van Aster Vranckx van VfL Wolfsburg naar PSV mogelijk in een stroomversnelling brengen. De Belgische international van 20 jaar geldt als de gedroomde opvolger van Ibrahim Sangaré.


Vorig artikelPSV krijgt van alle kanten lof en complimenten toebedeeld | Transfer Tillman: ‘Past in stijl van Peter Bosz’
Volgend artikelHeracles meldt zich voor Jason van Duiven, NEC polst Van Duiven voor definitieve transfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in