Home Nieuws FC Barcelona staat open voor transfer Sergiño Dest naar PSV en geeft...

FC Barcelona staat open voor transfer Sergiño Dest naar PSV en geeft Dest tot maandag om beslissing te nemen

2893
0

Een transfer van Sergiño Dest naar PSV is nog geen zekerheid maar wel een mogelijkheid voor de eigenlijke werkgever van Dest, FC Barcelona.

De Catalaanse club zag Dest deze zomer terugkeren vanuit AC Milan en bleek ook voornemens te zijn de verdediger weer een nieuwe kans te geven maar trainer Xavi zou inmiddels hebben besloten dat Sergiño Dest verkocht mag worden. FC Barcelona betaalde enkele jaren geleden ruim 21 miljoen euro maar zag Dest nooit echt doorbreken, temeer de verdediger daar de kansen niet toe kreeg.

Dest werd bij FC Barcelona gezien als opvolger van de Braziliaanse back Dani Alves, die overigens nog altijd is ingesloten na een vermeende verkrachtingszaak. Op dit moment zijn er meerdere clubs voor Dest in de markt, die zelf open zou staan voor een transfer naar PSV. Earnie Stewart staat in contact met zijn zaakwaarnemer, die de concrete belangstelling van PSV inmiddels al bevestigde.

Ook Spaanse media maken melding van de interesse van PSV. Volgens het Spaanse Diario Sport zal in de komende dagen duidelijk worden waar Sergiño Dest komend seizoen speelt. De vleugelverdediger zal op huurbasis gaan vertrekken bij Barcelona en heeft tot maandag de tijd gekregen om te beslissen of hij bij PSV of OGC Nice gaat spelen.

Beide clubs hebben een concreet voorstel gedaan om de international van de Verenigde Staten op huurbasis over te nemen met een optie tot koop. FC Barcelona wil dat de transfer uiterlijk maandag is afgerond en heeft meermaals aangegeven mee te willen werken aan een overgang naar PSV, klinkt het in Spaanse media.


Vorig artikelPSV zet door voor Sergiño Dest maar heeft concurrentie van ‘clubs met minder aanzien’
Volgend artikelPSV naar Arnhem | Peter Bosz laat aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘Ik wil er gewoon niks over horen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in