Home Nieuws FC Barcelona meldt zich bij Sevilla voor transfer Luuk de Jong

FC Barcelona meldt zich bij Sevilla voor transfer Luuk de Jong

1054
0

Ronald Koeman lijkt met zijn FC Barcelona hard op weg om Luuk de Jong op de valreep een droomtransfer te laten maken, zo meldt Voetbal International dinsdagavond.

Recent werd al duidelijk dat Luuk de Jong in beeld is bij de Catalanen om een extra vacature van aanvaller in te vullen maar de club van Koeman heeft zich nu officieel gemeld bij Sevilla om in de laatste uren van het Europese transferwindow Luuk de Jong naar Camp Nou te halen.


Barcelona beweegt al dagen hemel en aarde om extra en tevens betaalbare spelers naar Camp Nou te halen maar de opzet slaagt vooralsnog niet. PSV was afgelopen weekend nog dichtbij het aantrekken van de Jong maar de spits zou zelf ‘nee’ hebben gezegd tegen John de Jong en Roger Schmidt. Of op dat moment al duidelijk was dat FC Barcelona zich nog zou gaan melden is niet bekend.

Wel zei technisch directeur Monchi van Sevilla dinsdagmorgen nog dat Luuk de Jong graag voor zijn kans wil gaan in Sevilla. ‘Luuk wilde niet naar PSV gaan, omdat hij ervan overtuigd is dat hij zijn bijdrage nog kan leveren bij Sevilla’, aldus de technisch directeur in het regionale medium Diario de Sevilla. ‘Ik denk dat dat ook het geval is met de fantastische prof die ook zeer geliefd is in de spelersgroep.’

Of het om een huur-of directe transfer gaat is vooralsnog niet bekend. FC Barcelona, Sevilla en Luuk de Jong hebben nog tot 24u om de eventuele deal af te ronden. Later meer.