Home Nieuws FC Barcelona en Xavi lijken al uitgekeken te zijn op Memphis Depay,...

FC Barcelona en Xavi lijken al uitgekeken te zijn op Memphis Depay, Juventus denkt aan huur Memphis

1437
0

Een opvallend bericht uit Italie over FC Barcelona en Memphis Depay.

Transferexpert Gianluca Di Marzio heeft aangegeven dat de naam van Memphis Depay rond gaat bij Juventus. De club uit Turijn is al langer gecharmeerd van Memphis en is tevens op zoek naar aanvallende versterkingen.

Di Marzio meldt dat Juventus zijn peilen in eerste instantie richt op Sardar Azmoun, de spits van Zenit-Sint Petersburg. Als het overnemen van de Iranese aanvaller niet lukt, gaat Juventus Memphis op huurbasis van FC Barcelona proberen over te nemen.

Het nieuws is wel opvallend te noemen omdat tegelijkertijd melding wordt gemaakt van een mogelijk snel einde voor Memphis in Barcelona. FC Barcelona zou namelijk al uitgekeken zijn op Memphis Depay. Volgens Spaanse bronnen heeft trainer Xavi Hernández intern aangegeven dat Memphis niet de gewenste spits is voor de toekomst.

Het gonst van de geruchten rond FC Barcelona en aanvallende impulsen. Voor de korte termijn denkt Barcelona aan Álvaro Morata van Juventus. Erling Braut Haaland is het toptarget van de club, maar zijn komst lijkt niet realistisch gezien de enorme schuldenlast.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here