Home Nieuws FC Barcelona aanhang richt pijlen op Memphis en gelooft steeds meer in...

FC Barcelona aanhang richt pijlen op Memphis en gelooft steeds meer in nieuwe ‘vedette’

949
0

De nasmaak van een zeer bitter weekend hangt over de stad Barcelona na het onverwachte vertrek van Messi uit Nou Camp.

Een opvolgende persconferentie zondagmiddag liet inderdaad zien dat Messi definitief zal vertrekken uit Camp Nou. En dat is voor de hele Barcelona familie een bittere pil. De wereldster laat FC Barcelona achter zich en dat opent meteen ook nieuwe deuren voor andere vedetten. Memphis Depay zal er daar een van zijn, zoveel is zeker.

Na het vertrek van Messi zijn media en fans als vanzelfsprekend op zoek naar een nieuwe vedette en boegbeeld. Het heeft er inmiddels alle schijn van dat de excentrieke Memphis Depay dat zal gaan worden. De Barcelona aanhang is op zoek naar een nieuwe leider na het vertrek van hun idool. Op sociale media wordt Memphis benoemd tot nieuwe leider en boegbeeld voor de fans. Het is een rol die Memphis zeker past.

Dit weekend deed Memphis al een duit in het zakje door zijn ploeg naar een snelle voorsprong tegen Juventus te schieten. Memphis scoorde al na 3 minuten in de Trofeu Joan Gamper. Memphis was het eindstation van een goede en snelle Catalaanse aanval. Memphis was dus opnieuw trefzeker voor zijn nieuwe club en dat is voor Spaanse media genoeg om de voormalig PSV’er tot nieuw boegbeeld van FC Barcelona uit te roepen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here