Home Nieuws Fans PSV en Cambuur trekken samen op in Eindhoven, Cambuur fans reizen...

Fans PSV en Cambuur trekken samen op in Eindhoven, Cambuur fans reizen toch af naar Eindhoven

1008
0

Veel teleurstelling onder fans van Cambuur Leeuwarden en PSV na het onverwachte besluit van de Eindhovense burgemeester Jeroen Dijsselbloem.

Diverse supportersgroeperingen van beide clubs zijn erg teleurgesteld over het besluit van de Eindhovense burgervader. Diverse statements gaan het internet over maar het heeft er toch alle schijn van dat er Cambuur Leeuwarden fans naar Eindhoven zullen afreizen. De PSV fans blijken zich bijzonder goed in de Cambuur fans te kunnen verplaatsen.

En dus gaan supportersgroepen van beide clubs samen demonstreren tegen het supportersbeleid van de gemeente want burgemeester Jeroen Dijsselbloem weert Cambuur-fans uit het Philips Stadion. Dit heeft te maken met eerdere misdragingen van de Friese aanhang. “Ik wil in Eindhoven geen supporters ontvangen die zich zó misdragen dat politieagenten hun werk niet meer kunnen doen”, zei Dijsselbloem eerder deze week in een persbericht. Cambuur-fans zijn van mening dat de gemiddelde voetbalsupporters gecriminaliseerd wordt.

Intussen is er een officieel protest aangevraagd, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Voorlopig zouden er zondag zo’n honderd Cambuur-fans richting Eindhoven afreizen. Een groep PSV-supporters heeft kenbaar gemaakt mee te willen demonstreren. Het deel van de aanhang staat achter het onbegrip van de Cambuur-supporters en richt zich tot Dijsselbloem. Het Stadhuisplein geldt als mogelijke locatie voor de demonstratie.


Vorig artikelPSV gelooft niet in terugkeer Simons naar Parijs, club in gesprek met zaakwaarnemer
Volgend artikelStatus Gakpo bij ‘onbetrouwbaar’ Liverpool: Na 9-0 en 7-0, nu 1-0 bij nummer laatst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in