Home Nieuws ‘Familie Schwaab al terug naar Duitsland; nog meer spelers vertrekken bij PSV’

‘Familie Schwaab al terug naar Duitsland; nog meer spelers vertrekken bij PSV’

84
0

Bij Telesport weten ze vandaag te melden dat PSV zich al serieus aan het voorbereiden is op het lopende seizoen en dat er een aantal spelers de PSV deur achter zich dicht zal trekken.

De club houdt serieus rekening met het vertrek van vier of vijf basisspelers, meldt Erik van Haren als PSV-watcher van De Telegraaf. PSV zal een compleet ander elftal krijgen volgend seizoen, stelt Van Haren in de voetbalpodcast van De Telegraaf“Bij PSV is de situatie anders dan bij Ajax, financieel gezien. Ze zullen moeten verkopen voordat ze grote aankopen kunnen doen. Ik begreep dat PSV er rekening mee houdt dat er zomaar vier of vijf spelers kunnen vertrekken.”

“Van Bommel probeert er nu alles aan te doen om Daniel Schwaab binnen te houden. Maar zijn contract loopt af en zijn familie is al terug naar Duitsland. Dat hij hem zo graag wil houden, zegt natuurlijk wel wat.”

Van Haren denkt ook dat meer sterkhouders de club zullen gaan verlaten. “Bergwijn, Lozano, Angelino. Dumfries, wordt zelfs gezegd. En Zoet en De Jong, al hebben die vorig jaar weer bijgetekend. Als ik De Jong was, zou ik altijd bij PSV blijven, maar hij zit er wel aan te denken om een keer naar het buitenland te gaan. Dat geldt voor Zoet ook.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here