Home Nieuws Familie Malen: ‘Donyell wilde per se van Arsenal naar PSV’

Familie Malen: ‘Donyell wilde per se van Arsenal naar PSV’

201
0

De familie Malen loopt momenteel over van trots wat de prestaties van zoon Donyell aangaan. De spits is hard op weg naar een internationale topcarriere.

Tussen alle leuke en enthousiaste berichtgevingen over Donyell Malen door wilde de vervelende en bovenal kinderachtige Amsterdamse lastpak Sjaak Swart daags na PSV – Ajax nog even wat onrust stoken.

Feitelijk heeft het meer weg van het uiten van frustraties. Want Sjaak Swart is een hele slechte verliezer en een karikatuur van een zeurende kleuter die zijn zin niet krijgt. Sjaak Swart zet zo zijn favoriete club geregeld compleet voor schut met zijn lachwekkende uitspraken. Swart is en blijft wel een typische Ajax fan; één van het soort die denkt dat de voetbalsport in Amsterdam is uitgevonden.

Swart richtte maandagmiddag de gefrustreerde pijlen op PSV. De Amsterdammer zei dat hij er zeker van is dat Malen en ook Steven Bergwijn 100% liever bij Ajax zouden willen spelen dan bij PSV. Conclusie: Sjaak Swart heeft de voetbalbeleving van een kleuter.

De overgang van Donyell Malen van Arsenal naar PSV wordt deze week door de familie Malen uit de doeken gaan. Zijn stormachtige ontwikkeling verrast momenteel iedereen, niet in de laatste plaats de familie van Donyell. Malen is momenteel topscorer van de Eredivisie, nam de laatste zes goals van PSV voor zijn rekening en scoorde tijdens zijn debuut voor Oranje de beslissende 3-2 in Hamburg tegen Duitsland. “We hadden een mooi jaar verwacht, maar dit?”, zegt Mariska Manshanden, de moeder van Donyell Malen, in gesprek met De Volkskrant.

Voetbal International ging onlangs poolshoogte nemen in geboortedorp Wieringen. In Noord-Holland kijken ze met trots naar de verrichtingen van superster in wording Donyell Malen. Op zijn beurt keert de jonge top-aanvaller nog geregeld terug naar zijn geboortekern in Noord-Holland.

“Donyell is leeg in zijn hoofd”, zegt mevrouw Manshanden over haar zoon. “Zo kan hij vrij voetballen. Het kan op dit moment bijna niet meer stuk. Nou ja, alles kan stuk, maar Donyell is heel rustig. Ook in zijn keuzes. Hij wilde per se van Arsenal terug naar Nederland, naar PSV. En als hij iets wil, houdt niemand hem tegen. Hij luistert vooral naar zichzelf.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here