Home Nieuws Familie Lang richtte pijlen op Daley Blind tijdens WK: ‘Zeikerd is dat,...

Familie Lang richtte pijlen op Daley Blind tijdens WK: ‘Zeikerd is dat, fuck dat WK’

20520
0

Er bestaat veel lof voor de openheid van Noa Lang in zijn vrijdagavond verschenen documentaire genaamd ‘Lastpak’.

Voor diegenen die nog niets van de documentaire heeft gezien, komen er vrijwel dagelijks leuke anekdotes en uitspraken naar buiten. De titel van de documentaire doet de voetballer zelf eigenlijk niet zoveel naam aan want Noa Lang geldt meer als openhartig en direct dan als lastig. De momenteel geblesseerde voetballer krijgt de nodige complimenten over de vrijdagavond voor het eerst verschenen documentaire ‘Lastpak’.

Wie veel pracht en praal verwacht zoals bij bijvoorbeeld bij en rond Memphis Depay het geval is, komt bedrogen uit. Noa Lang leeft een redelijk normaal leven, gericht op het slagen als topvoetballer. Erkenning en waardering is dat wat Noa Lang voorstaat en wat dat betreft is hij een eind op weg. Zoals gezegd de nodige complimenten voor Lang, wiens familie de aanvaller natuurlijk op de voet volgt. Zo ook tijdens het recente WK in Qatar, waar Lang door Louis van Gaal voor werd geselecteerd.

De familie van Noa Lang is duidelijk geen groot fan van Daley Blind. In de documentaireserie van Lang op Amazon Prime Video hoor je een familielid erg blij zijn met het feit dat Blind gewisseld werd bij het Nederlands elftal: “Dat vind ik niet zo erg, wat een pijpzeikerd is dat”, klinkt het met een glimlach over de zoon van de voormalig assistent van Louis van Gaal tijdens het WK in Qatar.

In de nieuwe docuserie van Noa Lang op Amazon Prime Video is ook te zien hoe boos, teleurgesteld en gefrustreerd Lang was na de pijnlijke uitschakeling van Oranje tegen de meest vervelende ploeg van het WK in Qatar. De buitenspeler zegt dat hem werd gevraagd een penalty te nemen, maar dat hij uiteindelijk niet op het lijstje terecht kwam. Lang sluit zijn tirade af met duidelijke woorden: ‘Fuck dat WK’.

“Eindstand is, we moeten naar huis”, luidt de conclusie van Lang. “De trainer vroeg me of ik een penalty wil nemen, natuurlijk wil ik dat. Ik zei laat me er een nemen. De scheids was ook echt slecht man, hij heeft al zo’n irritant hoofd. Fuck dat hele WK ook, ik ga niet meer kijken”, aldus Noa Lang, die heden ten dage hardop droomt om in de toekomst een finale op een eindtoernooi voor Oranje te beslissen.


Vorig artikelNa totaal 31 doelpunten haalt Kieft hard uit naar Valentijn Driessen na kritiek op Luuk de Jong: ‘Hou nou eens op!’
Volgend artikelEen volgend clubicoon gaat uit van winst tegen Feyenoord: ‘Die 1-7 werkt door naar Feyenoord’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in