Home Nieuws Fábio Silva verlaat PSV definitief, Amerikaans toptalent opnieuw in beeld

Fábio Silva verlaat PSV definitief, Amerikaans toptalent opnieuw in beeld

13886
0

Volgens verschillende media wacht de Portugese publieksspeler Fábio Silva nog altijd op duidelijkheid van PSV inzake volgend seizoen.

De kans dat Fábio Silva bij PSV zal terugkeren was al erg gering te noemen maar in Engeland is men inmiddels zeker dat de Portugese spits niet meer naar PSV zal terugkeren. Het recente gerucht omtrent interesse vanuit Ajax werd al snel bestempeld tot onzin en dat kan inmiddels ook concreet onzin worden genoemd. Het betrof een gerucht gevoed door de zaakwaarnemers rond Fábio Silva, zoals te doen gebruikelijk in tijden dat niet bekend is waar een speler volgend seizoen zal spelen.

Het verhaal rond Fábio Silva is bekend. De Portugees werd verhuurd door Wolverhampton Wanderers aan PSV. De club zette lang in op een langer verblijf van de populaire aanvaller, maar zal uiteindelijk toch niet terugkeren naar PSV. Dat meldt het Engelse fan-account The Wolfpack van Wolverhampton Wanderers. Ook het Eindhovens Dagblad meldde al dat PSV geen beroep meer zal gaan doen op Fábio Silva. PSV wil zich versterken in de aanval en richt zich op Ricardo Pepi en een tweede speler. Zodoende voldoet PSV ook aan een andere insteek en doelstelling, namelijk transferwaarde kweken.

Dan is daar nog de vermeende belangstelling in de getalenteerde Amerikaanse speler Owen Wolff.
Volgens Twitter-account @TransferInsideNL is PSV geïnteresseerd in Owen Wolff. Of beter gezegd: nog steeds en opnieuw geinteresseerd. De 18-jarige voetballer speelt momenteel bij Austin FC, de Amerikaanse partnerclub van PSV. In december al gelinkt werd aan de Amerikaanse middenvelder.


Vorig artikelGeen basisplaats voor Luuk de Jong in het nieuwe PSV onder Bosz, herkansing voor Teze
Volgend artikelNa ‘open sollicitatie’ | PSV in contact met Noa Lang over transfer naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in